Fylld med mumsig äpplesylt och kanel. Serverar du med vaniljsås får du en läcker liten efterrätt. Varm som kall.
Storlek
200gram

Socker, ÄGG, rapsolja,GLUTENFRI VETESTÄRKELSE, äpple (6%), rismjöl, maltodextrin (majs), bakpulver (bikarbonat, natriumdifosfater), majsstärkelse, förtjockningsmedel (cellulosagummi, guarkärnmjöl, xantangummi), emulgeringsmedel (lecitin [raps], mono-och diglycerider av fettsyror [veg.]), salt, psylliumfröskal, kanel, aromer..
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller ägg. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
| Näringsämne | Per 100g |
|---|---|
| Energi | 1887 kJ |
| Energi | 468 kcal |
| Fett | 25.6 g |
| - Varav mättat fett | 2.5 g |
| Kolhydrat | 51.7 g |
| - Varav sockerarter | 31.8 g |
| Protein | 3.3 g |
| Salt | 0.7 g |
| Fiber | 0.6 g |
Förvaras i -30°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 457 dagar.
Förvaringstemperatur
-30°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 457 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Fria Bröd AB
Org.nr: 556519-7968
I en portion på 100g finns det 3.3g protein.
Per 100g portion innehåller Äpplemuffins 51.7g kolhydrater tillsammans med 25.6g fett.
Äpplemuffins innehåller allergenet ägg.
Äpplemuffins tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Fria Bröd AB på följande sätt: Telefon: 031-755 01 00. E-post: info@fria.se. Adress: Gröenvägen 2, 438 91 Landvetter.