Höj din smörgåstårtsupplevelse till nya nivåer med våra smörgåstårtsbottnar med fullkorn - en hälsosam och delikat grund för dina smörgåstårtskreationer!
Storlek
320gram
VETEmjöl¹, vatten¹, fullkornsmjöl av VETE (20,5%)*¹, rapsolja¹, sirap¹, VETEgluten, jäst, RÅGsurdeg, salt, KORNmalt¹, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra). (VERSALER anger allergen ingrediens) *Fullkornsinnehåll: 22,7 %. ¹Svensk råvara, övriga råvaror är från EU/Icke EU.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller råg, vete och spannmål som innehåller gluten. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 993.7 kJ |
Energi | 237.5 kcal |
Fett | 3.5 g |
- Varav mättat fett | 0.3 g |
Kolhydrat | 39.3 g |
- Varav sockerarter | 2.5 g |
Protein | 9.1 g |
Salt | 1.2 g |
Fiber | 4.3 g |
Förvaras i -25°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
-25°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Bageri Gruppen Sverige AB
Org.nr: 556135-6402
I en portion på 100g finns det 9.1g protein.
Per 100g portion innehåller Smörgåstårtbotten Fullkorn Ø18cm 39.3g kolhydrater tillsammans med 3.5g fett.
Smörgåstårtbotten Fullkorn Ø18cm innehåller följande allergener: råg, vete och spannmål som innehåller gluten.
Smörgåstårtbotten Fullkorn Ø18cm tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Bageri Gruppen Sverige AB på följande sätt: Telefon: 0410‐430 70. E-post: info@bagerigruppen.se. Adress: Verkstadsgatan 12, 231 66 Trelleborg.