Med våra smörgåstårtbottnar skapar du enkelt och bekvämt en festlig måltid. Du sparar tid i köket då bottnarna är färdiga att användas direkt ur förpackningen.
Storlek
660gram
VETEmjöl¹, vatten¹, siktat RÅGmjöl¹, sirap¹, rapsolja¹, salt, jäst, RÅGsurdeg, VETEgluten, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra). (VERSALER anger allergen ingrediens) ¹Svensk råvara, övriga råvaror är från EU/Icke EU. Produkten innehåller 1,3 % fullkorn.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller råg, vete och spannmål som innehåller gluten. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1052.7 kJ |
Energi | 251.6 kcal |
Fett | 3.7 g |
- Varav mättat fett | 0.3 g |
Kolhydrat | 45.3 g |
- Varav sockerarter | 3.6 g |
Protein | 6.9 g |
Salt | 0.8 g |
Fiber | 2.6 g |
Förvaras i -25°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
-25°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Bageri Gruppen Sverige AB
Org.nr: 556135-6402
I en portion på 100g finns det 6.9g protein.
Per 100g portion innehåller Smörgåstårtbotten 23x23cm 45.3g kolhydrater tillsammans med 3.7g fett.
Smörgåstårtbotten 23x23cm innehåller följande allergener: råg, vete och spannmål som innehåller gluten.
Smörgåstårtbotten 23x23cm tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Bageri Gruppen Sverige AB på följande sätt: Telefon: 0410‐430 70. E-post: info@bagerigruppen.se. Adress: Verkstadsgatan 12, 231 66 Trelleborg.