Med våra smörgåstårtbottnar skapar du enkelt och bekvämt en festlig måltid. Du sparar tid i köket då bottnarna är färdiga att användas direkt ur förpackningen.
Storlek
1100gram
VETEmjöl¹, vatten¹, fullkornsmjöl av VETE (20,5%)*¹, rapsolja¹, sirap¹, VETEgluten, jäst, RÅGsurdeg, salt, KORNmalt¹, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra). (VERSALER anger allergen ingrediens) *Fullkornsinnehåll: 22,7 %. ¹Svensk råvara, övriga råvaror är från EU/Icke EU.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller råg, vete och spannmål som innehåller gluten. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 993.7 kJ |
Energi | 237.5 kcal |
Fett | 3.5 g |
- Varav mättat fett | 0.3 g |
Kolhydrat | 39.3 g |
- Varav sockerarter | 2.5 g |
Protein | 9.1 g |
Salt | 1.2 g |
Fiber | 4.3 g |
Förvaras i -25°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
-25°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Bageri Gruppen Sverige AB
Org.nr: 556135-6402
I en portion på 100g finns det 9.1g protein.
Per 100g portion innehåller Smörgåsbotten Fullkorn 26x38cm 39.3g kolhydrater tillsammans med 3.5g fett.
Smörgåsbotten Fullkorn 26x38cm innehåller följande allergener: råg, vete och spannmål som innehåller gluten.
Smörgåsbotten Fullkorn 26x38cm tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Bageri Gruppen Sverige AB på följande sätt: Telefon: 0410‐430 70. E-post: info@bagerigruppen.se. Adress: Verkstadsgatan 12, 231 66 Trelleborg.