Laktosfri.
Storlek
5000gram
Fiskfyllning [REGNBÅGSLAX 22 % (Oncorhynchus mykiss, odlad, Finland), ris, laktosfritt SMÖR (pastöriserad GRÄDDE, salt), kokt ÄGG, lök, vatten, joderat salt, dill, persilja, muskotnöt, vitpeppar], pirogdeg [VETEMJÖL, laktosfri SURMJÖLK, margarin (palm- och kokosfett, rypsolja, vatten, salt, emulgeringsmedel (E471, E472c), surhetsreglerande medel (E330, E500), arom), potatisflinga, bakpulver (jäsningsmedel (E450, E500, E341), vetestärkelse), rapsolja, ÄGGULA, dill. Fisken kan innehålla ben.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller fisk, mjölk, vete, ägg och spannmål som innehåller gluten. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1202 kJ |
Energi | 287 kcal |
Fett | 17 g |
- Varav mättat fett | 7.3 g |
Kolhydrat | 25 g |
- Varav sockerarter | 1.2 g |
Protein | 9.5 g |
Salt | 1.2 g |
Fiber | 1.6 g |
Förvaras i minst -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
Minimum -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Finland
Företag
Lagerblad Foods AB
Org.nr: 556986-8903
I en portion på 100g finns det 9.5g protein.
Per 100g portion innehåller Regnbågslaxpirog 100 g 25g kolhydrater tillsammans med 17g fett.
Regnbågslaxpirog 100 g innehåller följande allergener: fisk, mjölk, vete, ägg och spannmål som innehåller gluten.
Regnbågslaxpirog 100 g tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Lagerblad Foods AB på följande sätt: Telefon: 073–4479815. Adress: Byängsgränd 14, 120 40 Årsta.