Storlek
290gram
VETEMJÖL, vatten, surdeg av VETE, rapsolja, socker, salt, bakpulver (E450, E500), VETEGLUTEN, emulgeringsmedel (E472e), jäst, KORNMALT, majsstärkelse, mjölbehandlingsmedel (E300).
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten och vete. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 936 kJ |
Energi | 224 kcal |
Fett | 2.4 g |
- Varav mättat fett | 0.3 g |
Kolhydrat | 42.2 g |
- Varav sockerarter | 2 g |
Protein | 6.7 g |
Salt | 1.2 g |
Förvaras i -30°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
-30°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Danora Sweden AB
Org.nr: 556764-2599
I en portion på 100g finns det 6.7g protein.
Per 100g portion innehåller Pizzaboll Napolitian 42.2g kolhydrater tillsammans med 2.4g fett.
Pizzaboll Napolitian innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten och vete.
Pizzaboll Napolitian tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Danora Sweden AB på följande sätt: Telefon: (+47) 23 13 18 . E-post: danora@danorasweden.se. Adress: Karenslyst allé 1A, NO-0278 Oslo.