Storlek
290Styck
Botten (76%) [VETEMJÖL, vatten, rapsolja, socker, salt, jäst, emulgeringsmedel (E472e), bakpulver (E450, E500), druvsocker, VETEMALTMJÖL, VETEGLUTEN, majsstärkelse, mjölbehandlingsmedel (E300), enzymer (alfa och beta amilas)], tomatsås (24%) [tomatröra (tomater (98%), salt, antioxidantionsmedel (E330), vatten, olivolja].
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller vete och spannmål som innehåller gluten. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1010 kJ |
Energi | 276 kcal |
Fett | 8.4 g |
- Varav mättat fett | 0.8 g |
Kolhydrat | 37 g |
- Varav sockerarter | 1.1 g |
Protein | 6.5 g |
Salt | 1.36 g |
Förvaras i -30°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 540 dagar.
Förvaringstemperatur
-30°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 540 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Danora Sweden AB
Org.nr: 556764-2599
I en portion på 100g finns det 6.5g protein.
Per 100g portion innehåller Napolitansk Pizzabotten m/tomatsås 37g kolhydrater tillsammans med 8.4g fett.
Napolitansk Pizzabotten m/tomatsås innehåller följande allergener: vete och spannmål som innehåller gluten.
Napolitansk Pizzabotten m/tomatsås tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Danora Sweden AB på följande sätt: Telefon: (+47) 23 13 18 . E-post: danora@danorasweden.se. Adress: Karenslyst allé 1A, NO-0278 Oslo.