Hoppa till huvudinnehåll
MatOnline Logo
LivsmedelMatbutiker

© 2025 MatOnline. Alla rättigheter förbehållna.
Kategori och productdata tillhandahålls av dabas.com

  1. Livsmedel
  2. Djupfryst
  3. Matbröd/Förbakat matbröd/Degämne
  4. Övrig matbröd
  5. Levainbröd
  1. Livsmedel/
  2. Djupfryst/
  3. Matbröd/Förbakat matbröd/Degämne/
  4. Övrig matbröd/
  5. Levainbröd

Levainbröd

Dafgårds

Surdegsbröd med mycket karaktär.

Storlek

600gram

Levainbröd

Ingredienser & Allergener

Ingredienser

VETEMJÖL (innehåller askorbinsyra, malt av KORN), surdeg av VETE/bovete, vatten, havssalt, jäst, VETEGLUTEN. Kan innehålla spår av sesam, senap och soja.

Allergeninformation för Levainbröd

Spannmål som innehåller gluten(Innehåller)
Korn(Innehåller)
Vete(Innehåller)
Senap(Kan innehålla)
Sesamfrön(Kan innehålla)
Sojabönor(Kan innehålla)

För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten, korn och vete. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där senap, sesamfrön och sojabönor hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..

Näringsinnehåll

NäringsämnePer 100g
Energi902 kJ
Energi216 kcal
Fett0.7 g
- Varav mättat fett0 g
Kolhydrat46 g
- Varav sockerarter0.9 g
Protein7.7 g
Salt1.4 g
Fiber2.3 g

Förvaring & Hållbarhet

Förvaras i -24°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.

Förvaringstemperatur

-24°C till -18°C

Total hållbarhet

Upp till 365 dagar

Ursprung & Tillverkare

Tillverkningsland

Sverige

Företag

Gunnar Dafgård AB

Org.nr: 5560805714

Kontakt

531 82 Källby

Tel: 0510-845 00

Besök webbplats

Vanliga frågor om Levainbröd

Näringsvärde

Vad är proteininnehållet i Levainbröd?

I en portion på 100g finns det 7.7g protein.

Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Levainbröd?

Per 100g portion innehåller Levainbröd 46g kolhydrater tillsammans med 0.7g fett.

Allergener

Innehåller Levainbröd några allergener?

Levainbröd innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten, korn och vete.

Vilka allergener kan finnas i spår i Levainbröd?

På grund av tillverkningsprocessen kan Levainbröd innehålla spår av följande allergener: senap, sesamfrön och sojabönor.

Vem kan jag kontakta angående Levainbröd?

Du kan kontakta Gunnar Dafgård AB på följande sätt: Telefon: 0510-845 00.

←Tillbaka till Produkter