Surdegsbröd med mycket karaktär.
Storlek
600gram
VETEMJÖL (innehåller askorbinsyra, malt av KORN), surdeg av VETE/bovete, vatten, havssalt, jäst, VETEGLUTEN. Kan innehålla spår av sesam, senap och soja.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten, korn och vete. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där senap, sesamfrön och sojabönor hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 902 kJ |
Energi | 216 kcal |
Fett | 0.7 g |
- Varav mättat fett | 0 g |
Kolhydrat | 46 g |
- Varav sockerarter | 0.9 g |
Protein | 7.7 g |
Salt | 1.4 g |
Fiber | 2.3 g |
Förvaras i -24°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
-24°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Gunnar Dafgård AB
Org.nr: 5560805714
I en portion på 100g finns det 7.7g protein.
Per 100g portion innehåller Levainbröd 46g kolhydrater tillsammans med 0.7g fett.
Levainbröd innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten, korn och vete.
På grund av tillverkningsprocessen kan Levainbröd innehålla spår av följande allergener: senap, sesamfrön och sojabönor.
Du kan kontakta Gunnar Dafgård AB på följande sätt: Telefon: 0510-845 00.