Färdigskivat landgångsbröd bakat på vetesurdeg. Ett lite längre bröd som lämpar sig extra bra till klassiska landgångar och smörgåstårtor. Brödet är bakat i Sverige på durumvete, rågsurdeg och vetesurdeg.
VETEMJÖL (ursprung Sverige), vatten, VETESURDEG 13,60 % (VETEMJÖL, vatten, VETEGLUTEN, KORNMALTMJÖL, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra)) (ursprung Sverige), RÅGSURDEG 5,2 % (vatten, RÅGMJÖL (fullkorn), KORNMALTMJÖL) (ursprung Sverige), DURUMETEMJÖL, havssalt, VETEGLUTEN, jäst, sirap, rapsolja, KORNMALTEXTRAKT, KORNMALTMJÖL, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra). Kan innehålla spår av mjölk.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där mjölk hanteras, och kan därför innehålla spår av detta. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 910 kJ |
Energi | 213 kcal |
Fett | 1.4 g |
- Varav mättat fett | 0.2 g |
Kolhydrat | 42 g |
- Varav sockerarter | 0.7 g |
Protein | 7.4 g |
Salt | 1.2 g |
Fiber | 1.9 g |
Förvaras i högst null°C för optimal hållbarhet.
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Menigo Foodservice AB
Org.nr: 556044-4647
I en portion på 100g finns det 7.4g protein.
Per 100g portion innehåller Landgångsbröd Surdeg 42g kolhydrater tillsammans med 1.4g fett.
Landgångsbröd Surdeg innehåller allergenet spannmål som innehåller gluten.
På grund av tillverkningsprocessen kan Landgångsbröd Surdeg innehålla spår av mjölk.
Du kan kontakta Menigo Foodservice AB på följande sätt: Telefon: 08-722 10 00. Adress: Arenavägen 61, Box 10013, 121 26 Stockholm.