Hoppa till huvudinnehåll
MatOnline Logo
LivsmedelMatbutiker

© 2025 MatOnline. Alla rättigheter förbehållna.
Kategori och productdata tillhandahålls av dabas.com

  1. Livsmedel
  2. Djupfryst
  3. Matbröd/Förbakat matbröd/Degämne
  4. Övrig matbröd
  5. Landgångsbröd Surdeg
  1. Livsmedel/
  2. Djupfryst/
  3. Matbröd/Förbakat matbröd/Degämne/
  4. Övrig matbröd/
  5. Landgångsbröd Surdeg

Landgångsbröd Surdeg

La Boulangerie

Färdigskivat landgångsbröd bakat på vetesurdeg. Ett lite längre bröd som lämpar sig extra bra till klassiska landgångar och smörgåstårtor. Brödet är bakat i Sverige på durumvete, rågsurdeg och vetesurdeg.

Landgångsbröd Surdeg

Ingredienser & Allergener

Ingredienser

VETEMJÖL (ursprung Sverige), vatten, VETESURDEG 13,60 % (VETEMJÖL, vatten, VETEGLUTEN, KORNMALTMJÖL, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra)) (ursprung Sverige), RÅGSURDEG 5,2 % (vatten, RÅGMJÖL (fullkorn), KORNMALTMJÖL) (ursprung Sverige), DURUMETEMJÖL, havssalt, VETEGLUTEN, jäst, sirap, rapsolja, KORNMALTEXTRAKT, KORNMALTMJÖL, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra). Kan innehålla spår av mjölk.

Allergeninformation för Landgångsbröd Surdeg

Mjölk(Kan innehålla)
Spannmål som innehåller gluten(Innehåller)

För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där mjölk hanteras, och kan därför innehålla spår av detta. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..

Näringsinnehåll

NäringsämnePer 100g
Energi910 kJ
Energi213 kcal
Fett1.4 g
- Varav mättat fett0.2 g
Kolhydrat42 g
- Varav sockerarter0.7 g
Protein7.4 g
Salt1.2 g
Fiber1.9 g

Förvaring & Hållbarhet

Förvaras i högst null°C för optimal hållbarhet.

0

Ursprung & Tillverkare

Tillverkningsland

Sverige

Företag

Menigo Foodservice AB

Org.nr: 556044-4647

Kontakt

Arenavägen 61, Box 10013

121 26 Stockholm

Tel: 08-722 10 00

Besök webbplats

Vanliga frågor om Landgångsbröd Surdeg

Näringsvärde

Vad är proteininnehållet i Landgångsbröd Surdeg?

I en portion på 100g finns det 7.4g protein.

Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Landgångsbröd Surdeg?

Per 100g portion innehåller Landgångsbröd Surdeg 42g kolhydrater tillsammans med 1.4g fett.

Allergener

Innehåller Landgångsbröd Surdeg några allergener?

Landgångsbröd Surdeg innehåller allergenet spannmål som innehåller gluten.

Vilka allergener kan finnas i spår i Landgångsbröd Surdeg?

På grund av tillverkningsprocessen kan Landgångsbröd Surdeg innehålla spår av mjölk.

Vem kan jag kontakta angående Landgångsbröd Surdeg?

Du kan kontakta Menigo Foodservice AB på följande sätt: Telefon: 08-722 10 00. Adress: Arenavägen 61, Box 10013, 121 26 Stockholm.

←Tillbaka till Produkter