Storlek
252gram
Ingredienser: VETEMJÖL, vatten, socker, jäst, garnering: VETE semolina (3,2%), rapsolja, salt, brödförbättringsmedel (SOJAMJÖL, emulgeringsmedel E471, E472e), mjölbehandlingsmedel E300), VETEGLUTEN, konserveringsmedel E282, arom.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten, vete och sojabönor. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där ägg, mjölk, senap och sesamfrön hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1215 kJ |
Energi | 287 kcal |
Fett | 4.1 g |
- Varav mättat fett | 0.4 g |
Kolhydrat | 54 g |
- Varav sockerarter | 7.2 g |
Protein | 7.7 g |
Salt | 1.2 g |
Fiber | 1.7 g |
Förvaras i -25°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
-25°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Polen
Företag
La Lorraine Sweden AB
Org.nr: 556497-0506
I en portion på 100g finns det 7.7g protein.
Per 100g portion innehåller Korvbröd Semolina 54g kolhydrater tillsammans med 4.1g fett.
Korvbröd Semolina innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten, vete och sojabönor.
På grund av tillverkningsprocessen kan Korvbröd Semolina innehålla spår av följande allergener: ägg, mjölk, senap och sesamfrön.
Du kan kontakta La Lorraine Sweden AB på följande sätt: Telefon: 08-661 82 22. E-post: info@nybergsbageri.se. Adress: Arenavägen 45, 11tr , 121 77 Johanneshov.