Storlek
344gram
Ingredienser: VETEMJÖL, vatten, socker, rapsolja, mjölblandning (VETEMJÖL, VETEGLUTEN, ÄGGPULVER, skummat MJÖLKPULVER, vasslepulver (MJÖLK), emulgeringsmedel (E481, E471), arom, färgämne 160a, mjölbehandlingsmedel (E300, E920), smörpulver (MJÖLK), VETEGLUTEN, glasyr (vatten, vegetabilisk protein, solrosolja, glukos, maltodextrin, stärkelse), jäst, ÄGGpulver, salt.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller ägg, vete och mjölk. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där sojabönor, senap och sesamfrön hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1357 kJ |
Energi | 322 kcal |
Fett | 9.9 g |
- Varav mättat fett | 1.1 g |
Kolhydrat | 48 g |
- Varav sockerarter | 7.2 g |
Protein | 9.3 g |
Salt | 0.55 g |
Fiber | 1.3 g |
Förvaras i -25°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
-25°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Polen
Företag
La Lorraine Sweden AB
Org.nr: 556497-0506
I en portion på 100g finns det 9.3g protein.
Per 100g portion innehåller Hamb Bröd Brioche 48g kolhydrater tillsammans med 9.9g fett.
Hamb Bröd Brioche innehåller följande allergener: ägg, vete och mjölk.
På grund av tillverkningsprocessen kan Hamb Bröd Brioche innehålla spår av följande allergener: sojabönor, senap och sesamfrön.
Du kan kontakta La Lorraine Sweden AB på följande sätt: Telefon: 08-661 82 22. E-post: info@nybergsbageri.se. Adress: Arenavägen 45, 11tr , 121 77 Johanneshov.