Storlek
200gram
VETEMJÖL, vatten, olivolja, jäst/gjær, salt, VETEGLUTEN, emulgeringsmedel (E472e, mjölbehandlingsmedel (E300). Kan innehålla spår av mjölk, valnötter.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där nötter och mjölk hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1124 kJ |
Energi | 267 kcal |
Fett | 8 g |
- Varav mättat fett | 1 g |
Kolhydrat | 40 g |
- Varav sockerarter | 0.1 g |
Protein | 7.5 g |
Salt | 1.5 g |
Fiber | 2.5 g |
Förvaras i högst -18°C för optimal hållbarhet upp till 252 dagar.
Förvaringstemperatur
Maximum -18°C
Total hållbarhet
Upp till 252 dagar
Tillverkningsland
Estland
Företag
Lantmännen Unibake
Org.nr: 556186-7796
I en portion på 100g finns det 7.5g protein.
Per 100g portion innehåller Focaccia original 40g kolhydrater tillsammans med 8g fett.
Focaccia original innehåller allergenet spannmål som innehåller gluten.
På grund av tillverkningsprocessen kan Focaccia original innehålla spår av följande allergener: nötter och mjölk.
Du kan kontakta Lantmännen Unibake på följande sätt: Telefon: 010-556 50 00. E-post: info@unibake.se. Adress: Box 1644, 701 16 Örebro.