Focaccia EKO Plåt, stansat 15 st. 3 x 1kg
HVEDEMEL*, hvedesurdej* (HVEDEMEL, vand), vand, olivenolie*, BYGMALT*, havsalt med jod, gær
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där sesamfrön hanteras, och kan därför innehålla spår av detta. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1147 kJ |
Energi | 274 kcal |
Fett | 4.4 g |
- Varav mättat fett | 0.4 g |
Kolhydrat | 49.2 g |
- Varav sockerarter | 0 g |
Protein | 7.7 g |
Salt | 1.2 g |
Fiber | 2.3 g |
Förvaras i -24°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 180 dagar.
Förvaringstemperatur
-24°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 180 dagar
Tillverkningsland
Danmark
Företag
Foodpeople A/S
Org.nr: K11892949
I en portion på 100g finns det 7.7g protein.
Per 100g portion innehåller Focaccia EKO 49.2g kolhydrater tillsammans med 4.4g fett.
Focaccia EKO innehåller allergenet spannmål som innehåller gluten.
På grund av tillverkningsprocessen kan Focaccia EKO innehålla spår av sesamfrön.
Du kan kontakta Foodpeople A/S på följande sätt: Adress: Kirstinehöj 46, 2770 Kastrup.