Storlek
60gram
VETMJÖL, vatten, jäst, vegetabiliska oljor (raps, palm, solros), vasslepulver (MJÖLK), socker, jodiserat salt, skummat MJÖLKpulver, dextros, invertsocker, gluten (VETE), emulgeringsmedel (kalciumstearoyl-2-laktylat, lecitiner), LAKTOS, förtjockningsmedel (guargummi), MJÖLKprotein, grönsaksproteiner (potatis, ärt), antioxidant (askorbinsyra), mjölbehandlingsmedel (L-cystein), färg (karotener), smakämne, majsstärkelse, maltodextrin.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten och mjölk. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där sojabönor, nötter och sesamfrön hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1257 kJ |
Energi | 302 kcal |
Fett | 5.7 g |
- Varav mättat fett | 1.5 g |
Kolhydrat | 53 g |
- Varav sockerarter | 6.7 g |
Protein | 8.6 g |
Salt | 1.2 g |
Fiber | 2.3 g |
Förvaras i -25°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
-25°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Belgien
Företag
La Lorraine Sweden AB
Org.nr: 556497-0506
I en portion på 100g finns det 8.6g protein.
Per 100g portion innehåller BRIOCHE BUN 53g kolhydrater tillsammans med 5.7g fett.
BRIOCHE BUN innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten och mjölk.
På grund av tillverkningsprocessen kan BRIOCHE BUN innehålla spår av följande allergener: sojabönor, nötter och sesamfrön.
Du kan kontakta La Lorraine Sweden AB på följande sätt: Telefon: 08-661 82 22. E-post: info@nybergsbageri.se. Adress: Arenavägen 45, 11tr , 121 77 Johanneshov.