Storlek
85gram
VETEMJÖL, vatten, gluten (VETE), jäst, solrosfrön, smör (MJÖLK), socker, kli (VETE), HAVREFLINGOR, emulgeringsmedel (mono- and diglycerider av fettsyror, mono- och diglyceriders diacetylvinsyraestrar, natriumstearoyl-2-laktylat), färgämnen (karotener, annattoextrakt), jodsalt, SESAMFRÖN, brun linfrö, salt, antioxidationsmedel (askorbinsyra), maltmjöl (VETE), arom (innehåll: MJÖLK), ÄGGPULVER, surdeg (VETE), majsstärkelse, dextros, rostat maltmjöl (VETE), grönsaksprotein (potatis, ärt), vegetabiliska oljor (solros, raps), maltodextrin.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten, ägg, mjölk och sesamfrön. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där sojabönor, nötter och lupin hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1285 kJ |
Energi | 305 kcal |
Fett | 8.1 g |
- Varav mättat fett | 3.5 g |
Kolhydrat | 43 g |
- Varav sockerarter | 5.7 g |
Protein | 13 g |
Salt | 2 g |
Fiber | 3.8 g |
Förvaras i -25°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 275 dagar.
Förvaringstemperatur
-25°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 275 dagar
Tillverkningsland
Belgien
Företag
La Lorraine Sweden AB
Org.nr: 556497-0506
I en portion på 100g finns det 13g protein.
Per 100g portion innehåller Brioche 43g kolhydrater tillsammans med 8.1g fett.
Brioche innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten, ägg, mjölk och sesamfrön.
På grund av tillverkningsprocessen kan Brioche innehålla spår av följande allergener: sojabönor, nötter och lupin.
Du kan kontakta La Lorraine Sweden AB på följande sätt: Telefon: 08-661 82 22. E-post: info@nybergsbageri.se. Adress: Arenavägen 45, 11tr , 121 77 Johanneshov.