Att baka kakbröd är en norrländsk tradition. Förr gräddades bröden på stenhällar i vedeldade ugnar. Nu gräddar vi i moderna bagerier, men ändå som förr: kort tid i heta ugnar. Därför blir bröden så saftiga och goda.
Storlek
900gram
VETEmjöl, vatten, sirap, jäst, rapsolja, VETEgluten, fermenterat VETEmjöl, ättika, HAVREfiber, salt, vegetabiliskt emulgeringsmedel (mono- och diglyceriders mono- och diacetylvinsyraestrar, mono- och diglycerider av fettsyror), bakpulver (hjorthornssalt), malt av KORN, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra).
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller korn, spannmål som innehåller gluten, vete och havre. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1200 kJ |
Energi | 290 kcal |
Fett | 6.5 g |
- Varav mättat fett | 0.8 g |
Kolhydrat | 48 g |
- Varav sockerarter | 5.6 g |
Protein | 8.5 g |
Salt | 0.6 g |
Fiber | 3.2 g |
Förvaras i -22°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 270 dagar.
Förvaringstemperatur
-22°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 270 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Fazer Bageri AB
Org.nr: 556219-9363
Kontakt
Kartåsgatan 3 A
531 40 Lidköping
Tel: 0510-829 20
I en portion på 100g finns det 8.5g protein.
Per 100g portion innehåller Vetetuben 24-P Fryst 48g kolhydrater tillsammans med 6.5g fett.
Vetetuben 24-P Fryst innehåller följande allergener: korn, spannmål som innehåller gluten, vete och havre.
Vetetuben 24-P Fryst tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Fazer Bageri AB på följande sätt: Telefon: 0510-829 20. Adress: Kartåsgatan 3 A, 531 40 Lidköping.