Underbart goda glutenfria Tekakor. Perfekta när du vill servera glutenfria räkmackor! Vi bakar vårt bröd med största omsorg och de bästa råvarorna för att få fram ett riktigt saftigt och gott glutenfritt bröd.
Storlek
400gram
Ingredienser: VETESTÄRKELSE (glutenfri), vatten, KESO, MJÖLKPULVER, margarin (vegetabilisk fett och olja (palm, raps, shea), vatten, emulgeringsmedel (E471), salt, surhetsreglerande medel (E330), arom), socker, ÄGG, jäst, salt, förtjockningsmedel (guarkärnmjöl), emulgeringsmedel (E471, E475), konserveringsmedel (E202), surhetsreglerande medel (E330).
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller vete och mjölk. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1000 kJ |
Energi | 240 kcal |
Fett | 4.5 g |
- Varav mättat fett | 1.5 g |
Kolhydrat | 46 g |
- Varav sockerarter | 4 g |
Protein | 4 g |
Salt | 0.9 g |
Förvaras i högst -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
Maximum -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Hans & Gretas glutenfria bröd AB
Org.nr: 556779-4549
I en portion på 100g finns det 4g protein.
Per 100g portion innehåller Tekakor GF, 5-p 46g kolhydrater tillsammans med 4.5g fett.
Tekakor GF, 5-p innehåller följande allergener: vete och mjölk.
Tekakor GF, 5-p tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Hans & Gretas glutenfria bröd AB på följande sätt: Telefon: 0121-51466. Adress: Ringvägen 42, 614 31 Söderköping.