En saftig och mjuk tekaka bakad på svenskt vetemjöl. Tekakor är ett omtyckt bröd till frukost och mellanmål samt till klassiska lunchmackor med räkor eller köttbullar. Receptet innehåller inte mjölk/laktos.
VETEMJÖL (46 %), vatten, socker, potatisflingor, VETESKÅLLNING, rapsolja, vegetabiliskt emulgeringsmedel (mono- och diglycerier av fettsyror, mono- och diglyceriders mono- och diacetylvinsyraestrar), jäst, fermenterat VETEMJÖL, VETEGLUTEN, salt, HAVREFIBER, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra), maltmjöl av KORN.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller vete och spannmål som innehåller gluten. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1065 kJ |
Energi | 251 kcal |
Fett | 3 g |
- Varav mättat fett | 0.8 g |
Kolhydrat | 46 g |
- Varav sockerarter | 6.7 g |
Protein | 7.1 g |
Salt | 0.58 g |
Fiber | 5.9 g |
Förvaras i högst null°C för optimal hållbarhet.
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Menigo Foodservice AB
Org.nr: 556044-4647
I en portion på 100g finns det 7.1g protein.
Per 100g portion innehåller Tekaka 46g kolhydrater tillsammans med 3g fett.
Tekaka innehåller följande allergener: vete och spannmål som innehåller gluten.
Tekaka tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Menigo Foodservice AB på följande sätt: Telefon: 08-722 10 00. Adress: Arenavägen 61, Box 10013, 121 26 Stockholm.