Storlek
80gram
VETEMJÖL, vatten, socker, vegetabilisk fett och olja (palm, raps), jäst/gjær, MJÖLKPULVER, emulgeringsmedel (E472e), malt av KORN/BYGG, salt, VETEGLUTEN, mjölbehandlingsmedel (E300). Kan innehålla spår av ägg, mandel, pistasch, pekannötter.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten och mjölk. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där ägg och nötter hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1149 kJ |
Energi | 272 kcal |
Fett | 5.3 g |
- Varav mättat fett | 2.2 g |
Kolhydrat | 47 g |
- Varav sockerarter | 5.3 g |
Protein | 7.9 g |
Salt | 0.8 g |
Fiber | 2.6 g |
Förvaras i högst -18°C för optimal hållbarhet upp till 360 dagar.
Förvaringstemperatur
Maximum -18°C
Total hållbarhet
Upp till 360 dagar
Tillverkningsland
Estland
Företag
Lantmännen Unibake
Org.nr: 556186-7796
I en portion på 100g finns det 7.9g protein.
Per 100g portion innehåller Tekaka Deg 47g kolhydrater tillsammans med 5.3g fett.
Tekaka Deg innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten och mjölk.
På grund av tillverkningsprocessen kan Tekaka Deg innehålla spår av följande allergener: ägg och nötter.
Du kan kontakta Lantmännen Unibake på följande sätt: Telefon: 010-556 50 00. E-post: info@unibake.se. Adress: Box 1644, 701 16 Örebro.