Hoppa till huvudinnehåll
MatOnline Logo
LivsmedelMatbutiker

© 2025 MatOnline. Alla rättigheter förbehållna.
Kategori och productdata tillhandahålls av dabas.com

  1. Livsmedel
  2. Djupfryst
  3. Matbröd/Förbakat matbröd/Degämne
  4. Matbröd, styck
  5. Tekaka Deg
  1. Livsmedel/
  2. Djupfryst/
  3. Matbröd/Förbakat matbröd/Degämne/
  4. Matbröd, styck/
  5. Tekaka Deg

Tekaka Deg

Bonjour

Storlek

80gram

Ingen bild tillgänglig

Ingredienser & Allergener

Ingredienser

VETEMJÖL, vatten, socker, vegetabilisk fett och olja (palm, raps), jäst/gjær, MJÖLKPULVER, emulgeringsmedel (E472e), malt av KORN/BYGG, salt, VETEGLUTEN, mjölbehandlingsmedel (E300). Kan innehålla spår av ägg, mandel, pistasch, pekannötter.

Allergeninformation för Tekaka Deg

Spannmål som innehåller gluten(Innehåller)
Mjölk(Innehåller)
Ägg(Kan innehålla)
Nötter(Kan innehålla)

För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten och mjölk. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där ägg och nötter hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..

Näringsinnehåll

NäringsämnePer 100g
Energi1149 kJ
Energi272 kcal
Fett5.3 g
- Varav mättat fett2.2 g
Kolhydrat47 g
- Varav sockerarter5.3 g
Protein7.9 g
Salt0.8 g
Fiber2.6 g

Förvaring & Hållbarhet

Förvaras i högst -18°C för optimal hållbarhet upp till 360 dagar.

Förvaringstemperatur

Maximum -18°C

Total hållbarhet

Upp till 360 dagar

Ursprung & Tillverkare

Tillverkningsland

Estland

Företag

Lantmännen Unibake

Org.nr: 556186-7796

Kontakt

Box 1644

701 16 Örebro

Tel: 010-556 50 00

info@unibake.se

Besök webbplats

Vanliga frågor om Tekaka Deg

Näringsvärde

Vad är proteininnehållet i Tekaka Deg?

I en portion på 100g finns det 7.9g protein.

Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Tekaka Deg?

Per 100g portion innehåller Tekaka Deg 47g kolhydrater tillsammans med 5.3g fett.

Allergener

Innehåller Tekaka Deg några allergener?

Tekaka Deg innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten och mjölk.

Vilka allergener kan finnas i spår i Tekaka Deg?

På grund av tillverkningsprocessen kan Tekaka Deg innehålla spår av följande allergener: ägg och nötter.

Vem kan jag kontakta angående Tekaka Deg?

Du kan kontakta Lantmännen Unibake på följande sätt: Telefon: 010-556 50 00. E-post: info@unibake.se. Adress: Box 1644, 701 16 Örebro.

←Tillbaka till Produkter