Att baka tunnbröd är en norrländsk tradition. Förr gräddades bröden på stenhällar i vedeldade ugnar. Nu gräddar vi i moderna bagerier, men ändå som förr: kort tid i heta ugnar. Därför blir bröden så saftiga och goda.
Storlek
340gram
Ingredienser: Mjöl (VETE, fullkorn av VETE), vatten, socker, rapsolja, VETEgluten, jäst, salt, ättika, bakpulver (hjorthornssalt), malt av KORN, vegetabiliskt emulgeringsmedel (mono- och diglycerider av fettsyror, mono- och diglyceriders mono- och diacetylvinsyraestrar).
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller korn, spannmål som innehåller gluten och vete. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1250 kJ |
Energi | 290 kcal |
Fett | 3.7 g |
- Varav mättat fett | 0.5 g |
Kolhydrat | 54 g |
- Varav sockerarter | 7 g |
Protein | 9 g |
Salt | 1 g |
Fiber | 4.1 g |
Förvaras i -22°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
-22°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Fazer Bageri AB
Org.nr: 556219-9363
Kontakt
Kartåsgatan 3 A
531 40 Lidköping
Tel: 0510-829 20
I en portion på 100g finns det 9g protein.
Per 100g portion innehåller Sviktat 7-P Fryst 54g kolhydrater tillsammans med 3.7g fett.
Sviktat 7-P Fryst innehåller följande allergener: korn, spannmål som innehåller gluten och vete.
Sviktat 7-P Fryst tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Fazer Bageri AB på följande sätt: Telefon: 0510-829 20. Adress: Kartåsgatan 3 A, 531 40 Lidköping.