Källarfranskan är ett utmärkt tillbehör till soppan eller salladen. En mjuk och luftig bulle gjord på vete- och havremjöl. Källarfranskan går in under franskbröd som är en sorts osötat ljust vetebröd.
Storlek
1012gram
VETEMJÖL, vatten, rapsolja, jäst, SKÅLLAT HAVREMJÖL, HAVREGRYN*, socker, salt, maltmjöl av VETE, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra) och emulgeringsmedel (E471**). *Ursprung: Sverige. ** Vegetabiliskt ursprung.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1254 kJ |
Energi | 300 kcal |
Fett | 7 g |
- Varav mättat fett | 0.5 g |
Kolhydrat | 53 g |
- Varav sockerarter | 2.5 g |
Protein | 8.5 g |
Salt | 1 g |
Fiber | 7 g |
Förvaras i högst -18°C för optimal hållbarhet upp till 540 dagar.
Förvaringstemperatur
Maximum -18°C
Total hållbarhet
Upp till 540 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Findus Sverige AB
Org.nr: 556006-4361
I en portion på 100g finns det 8.5g protein.
Per 100g portion innehåller Svensk Källarfranska 44 g 53g kolhydrater tillsammans med 7g fett.
Svensk Källarfranska 44 g innehåller allergenet spannmål som innehåller gluten.
Svensk Källarfranska 44 g tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Findus Sverige AB på följande sätt: Telefon: 010-600 52 00. E-post: foodservices@se.findus.com. Adress: Postbox 4506, 203 20 Malmö.