Tunnbröd bakat på rågsurdeg. Fylligare smak och mer elastisk. Prova med din favoritfyllning och upptäck nya smaker.
Storlek
480gram
VETEmjöl¹, siktat RÅGmjöl¹, vatten, surdeg (RÅG)¹ (11%), sirap¹, socker¹, rapsolja¹, VETEGLUTEN, salt, vegetabiliskt emulgeringsmedel (mono- och diglycerider av fettsyror, mono- och diglyceriders mono- och diacetylvinsyraestrar), jäst¹, bakpulver (hjorthornssalt), maltmjöl (KORN). ¹ Ursprungsland Sverige. Mjölkfri
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller korn, råg, vete och spannmål som innehåller gluten. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1250 kJ |
Energi | 300 kcal |
Fett | 3.9 g |
- Varav mättat fett | 0.7 g |
Kolhydrat | 55 g |
- Varav sockerarter | 9.8 g |
Protein | 8.9 g |
Salt | 0.88 g |
Fiber | 3.9 g |
Förvaras i -24°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
-24°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Säljpartner Häll & Co AB
Org.nr: 556710-9110
I en portion på 100g finns det 8.9g protein.
Per 100g portion innehåller Surdegstunnbröd 55g kolhydrater tillsammans med 3.9g fett.
Surdegstunnbröd innehåller följande allergener: korn, råg, vete och spannmål som innehåller gluten.
Surdegstunnbröd tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Säljpartner Häll & Co AB på följande sätt: Telefon: 08-672 07 50. E-post: info@saljpartner.com. Adress: Isafjordsgatan 5, 164 40 Stockholm.