Ett fluffigt, lite segt och osötat bröd, bakat med vår egen surdeg! Surdegskaka Vete har en mild smak av surdeg och är så där mjukt och fluffigt som vi älskar! Det passar till allt från frukost, till lite lyxigare lunchmackor, härliga pizzor och goda mellanmål. Det liknar inte något som vi bakat tidigare faktiskt. Testa själva och se!
Storlek
960gram
VETEmjöl1, surdeg (VETE1) (18%), vatten, rapsolja1, HAVREskållning1, salt, jäst1, socker (endast som jästnäring), VETEGLUTEN, vegetabiliskt emulgeringsmedel (mono- och diglycerider av fettsyror, mono- och diglyceriders mono- och diacetylvinsyraestrar), fermenterat VETEmjöl, maltmjöl (KORN). Mjölkfri, Osötad. 1=Ursprungsland Sverige.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten, vete, havre och korn. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1150 kJ |
Energi | 270 kcal |
Fett | 4.3 g |
- Varav mättat fett | 0.6 g |
Kolhydrat | 47 g |
- Varav sockerarter | 1.7 g |
Protein | 9.4 g |
Salt | 1.2 g |
Fiber | 2.6 g |
Förvaras i -24°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
-24°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Säljpartner Häll & Co AB
Org.nr: 556710-9110
I en portion på 100g finns det 9.4g protein.
Per 100g portion innehåller Surdegskaka Vete 47g kolhydrater tillsammans med 4.3g fett.
Surdegskaka Vete innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten, vete, havre och korn.
Surdegskaka Vete tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Säljpartner Häll & Co AB på följande sätt: Telefon: 08-672 07 50. E-post: info@saljpartner.com. Adress: Isafjordsgatan 5, 164 40 Stockholm.