Lite grövre, luftig och god surdegsfralla, bakad på vetemjöl, surdeg av råg (10 %) och malt. Toppad med solrosfrön, linfrön, havregryn och hirsfrön (hela 7 % topping)
Storlek
80gram
Ingredienser: VETEMJÖL/ HVEDEMEL, vatten/ vand, surdeg av RÅG/ RUG (10%), malt (KORN-/BYGMALT, vatten/ vand), salt, vegetabilisk olja (raps), maltmjöl av KORN/ BYG, jäst/ gær, mjölbehandlingsmedel (E300). Topping med frö (ca. 7%): solrosfrö /solsikkefrø, linfrö/ hørfrø, HAVREGRYN, hirsfrö.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1017 kJ |
Energi | 243 kcal |
Fett | 2 g |
- Varav mättat fett | 0.2 g |
Kolhydrat | 47.1 g |
- Varav sockerarter | 1.4 g |
Protein | 6.8 g |
Salt | 1.55 g |
Fiber | 3.3 g |
Förvaras i -25°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
-25°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Delifrance Norden AB
Org.nr: 556057-3031
I en portion på 100g finns det 6.8g protein.
Per 100g portion innehåller Surdegsfralla mörk 47.1g kolhydrater tillsammans med 2g fett.
Surdegsfralla mörk innehåller allergenet spannmål som innehåller gluten.
Surdegsfralla mörk tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Delifrance Norden AB på följande sätt: Telefon: 042-33 49 50. E-post: info@delifrance.se. Adress: Garnisonsgatan 25 C, 254 66 Helsingborg.