Saftig surdegsfralla som passar utmärkt till frukostbröd eller lunchsmörgåsar. Det här brödet är förbakat, men kan med fördel gräddas en kort stund i ugnen för en frasig yta. Brödet är bakat i Sverige på surdeg av vete och råg, även kallat levain, och är toppad med durumvete.
VETEMJÖL (ursprung Sverige), vatten, VETEMJÖL (fullkorn), RÅGSURDEG 5,4 % (vatten, RÅGMJÖL (fullkorn), KORNMALTMJÖL) (ursprung Sverige), VETESURDEG 5,4 % (VETEMJÖL, vatten, VETEGLUTEN, KORNMALTMJÖL, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra)) (ursprung Sverige), siktat RÅGMJÖL, solroskärnor, KORNMALTEXTRAKT (av mältade och mosade KORN), havssalt, linfrö, sirap, VETEGLUTEN, mältat rostad och mosad RÅG, jäst, rapsolja, KORNMALTMJÖL, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra), emulgeringsmedel (sorbitanmonostearat), surhetsreglerande medel (askorbinsyra). Kan innehålla spår av mjölk.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där mjölk hanteras, och kan därför innehålla spår av detta. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 977 kJ |
Energi | 195 kcal |
Fett | 3.3 g |
- Varav mättat fett | 0.4 g |
Kolhydrat | 40 g |
- Varav sockerarter | 0.9 g |
Protein | 7.9 g |
Salt | 1.5 g |
Fiber | 4.6 g |
Förvaras i högst null°C för optimal hållbarhet.
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Menigo Foodservice AB
Org.nr: 556044-4647
I en portion på 100g finns det 7.9g protein.
Per 100g portion innehåller Surdegsfralla Mörk 75g 40g kolhydrater tillsammans med 3.3g fett.
Surdegsfralla Mörk 75g innehåller allergenet spannmål som innehåller gluten.
På grund av tillverkningsprocessen kan Surdegsfralla Mörk 75g innehålla spår av mjölk.
Du kan kontakta Menigo Foodservice AB på följande sätt: Telefon: 08-722 10 00. Adress: Arenavägen 61, Box 10013, 121 26 Stockholm.