Lite grövre, luftig surdegsfralla, bakad på vetemjöl, surdeg av råg (10 %) och malt. Toppad med solrosfrö, linfrö, havregryn och hirsfrö. Väldigt omtyckt!
Storlek
40gram
VETEMJÖL/ HVEDEMEL, vatten/ vand,surdeg av RÅG/ RUG (10%), malt (KORN-/BYGMALT, vatten/ vand), salt, vegetabilisk olja (raps), maltmjöl/-mel av KORN/ BYG, jäst/ gær, mjölbehandlingsmedel (E300). Topping: solrosfrö/ solsikkefrø, linfrö/ hørfrø, HAVREGRYN, hirsfrö. Innehåller/ indeholde ca. 7% fröer.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1017 kJ |
Energi | 243 kcal |
Fett | 2.03 g |
- Varav mättat fett | 0.24 g |
Kolhydrat | 47.1 g |
- Varav sockerarter | 1.41 g |
Protein | 6.77 g |
Salt | 1.55 g |
Fiber | 3.29 g |
Förvaras i -25°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
-25°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Delifrance Norden AB
Org.nr: 556057-3031
I en portion på 100g finns det 6.77g protein.
Per 100g portion innehåller Surdegsfralla Mörk 47.1g kolhydrater tillsammans med 2.03g fett.
Surdegsfralla Mörk innehåller allergenet spannmål som innehåller gluten.
Surdegsfralla Mörk tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Delifrance Norden AB på följande sätt: Telefon: 042-33 49 50. E-post: info@delifrance.se. Adress: Garnisonsgatan 25 C, 254 66 Helsingborg.