Mörkt portionsbröd bakat med vetesurdeg, malt, solrosfrö och linfrö.
Storlek
110gram
VETEMJÖL (innehåller askorbinsyra, malt av KORN), vatten, surdeg av VETE, malt av KORN, solroskärnor, linfrö, havssalt, jäst, VETEGLUTEN. Kan innehålla spår av mjölk, ägg, sesam, senap, soja och laktos.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten, korn och vete. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där laktos, mjölk, ägg, sojabönor, senap och sesamfrön hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Protein | 9.1 g |
Kolhydrat | 50 g |
Fett | 2.8 g |
- Varav mättat fett | 0.3 g |
Salt | 1.5 g |
Fiber | 3.3 g |
Energi | 259 kcal |
Energi | 1084 kJ |
- Varav sockerarter | 2 g |
Förvaras i -24°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
-24°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Gunnar Dafgård AB
Org.nr: 5560805714
I en portion på 100g finns det 9.1g protein.
Per 100g portion innehåller Surdegsbröd Mörkt 50g kolhydrater tillsammans med 2.8g fett.
Surdegsbröd Mörkt innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten, korn och vete.
På grund av tillverkningsprocessen kan Surdegsbröd Mörkt innehålla spår av följande allergener: laktos, mjölk, ägg, sojabönor, senap och sesamfrön.
Du kan kontakta Gunnar Dafgård AB på följande sätt: Telefon: 0510-845 00.