Hoppa till huvudinnehåll
MatOnline Logo
LivsmedelMatbutiker

© 2025 MatOnline. Alla rättigheter förbehållna.
Kategori och productdata tillhandahålls av dabas.com

  1. Livsmedel
  2. Djupfryst
  3. Matbröd/Förbakat matbröd/Degämne
  4. Matbröd, styck
  5. Surdegsbröd Mörkt
  1. Livsmedel/
  2. Djupfryst/
  3. Matbröd/Förbakat matbröd/Degämne/
  4. Matbröd, styck/
  5. Surdegsbröd Mörkt

Surdegsbröd Mörkt

Dafgårds

Vårt grova surdegsbröd, bakat här i Källby, erbjuder en rik och fyllig smak - perfekt för frukostbuffén. Ett bröd 110g.

Storlek

110gram

Surdegsbröd Mörkt

Ingredienser & Allergener

Ingredienser

VETEMJÖL (innehåller askorbinsyra, malt av KORN), vatten, surdeg av VETE, malt av KORN, solroskärnor, linfrö, havssalt, jäst, VETEGLUTEN. Kan innehålla spår av mjölk, ägg, sesam, senap, soja och laktos.

Allergeninformation för Surdegsbröd Mörkt

Spannmål som innehåller gluten(Innehåller)
Korn(Innehåller)
Vete(Innehåller)
Sesamfrön(Kan innehålla)
Mjölk(Kan innehålla)
Ägg(Kan innehålla)
Laktos(Kan innehålla)
Senap(Kan innehålla)
Sojabönor(Kan innehålla)

För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten, korn och vete. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där sesamfrön, mjölk, ägg, laktos, senap och sojabönor hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..

Näringsinnehåll

NäringsämnePer 100g
Energi1084 kJ
Energi259 kcal
Fett2.8 g
- Varav mättat fett0.3 g
Kolhydrat50 g
- Varav sockerarter2 g
Protein9.1 g
Salt1.5 g
Fiber3.3 g

Förvaring & Hållbarhet

Förvaras i -24°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.

Förvaringstemperatur

-24°C till -18°C

Total hållbarhet

Upp till 365 dagar

Ursprung & Tillverkare

Tillverkningsland

Sverige

Företag

Gunnar Dafgård AB

Org.nr: 5560805714

Kontakt

531 82 Källby

Tel: 0510-845 00

Besök webbplats

Vanliga frågor om Surdegsbröd Mörkt

Näringsvärde

Vad är proteininnehållet i Surdegsbröd Mörkt?

I en portion på 100g finns det 9.1g protein.

Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Surdegsbröd Mörkt?

Per 100g portion innehåller Surdegsbröd Mörkt 50g kolhydrater tillsammans med 2.8g fett.

Allergener

Innehåller Surdegsbröd Mörkt några allergener?

Surdegsbröd Mörkt innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten, korn och vete.

Vilka allergener kan finnas i spår i Surdegsbröd Mörkt?

På grund av tillverkningsprocessen kan Surdegsbröd Mörkt innehålla spår av följande allergener: sesamfrön, mjölk, ägg, laktos, senap och sojabönor.

Vem kan jag kontakta angående Surdegsbröd Mörkt?

Du kan kontakta Gunnar Dafgård AB på följande sätt: Telefon: 0510-845 00.

←Tillbaka till Produkter