Storlek
700gram
Ingredienser: VETEmjöl, vatten, sirap, rapsolja, jäst, VETEgluten, salt, mald kardemumma, malt av KORN, vegetabiliskt emulgeringsmedel (mono- och diglycerider av fettsyror, mono- och diglyceriders mono- och diacetylvinsyraestrar), mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra).
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten, korn och vete. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1400 kJ |
Energi | 330 kcal |
Fett | 8.4 g |
- Varav mättat fett | 1.2 g |
Kolhydrat | 52 g |
- Varav sockerarter | 12 g |
Protein | 10 g |
Salt | 0.5 g |
Fiber | 2 g |
Förvaras i högst null°C för optimal hållbarhet upp till 270 dagar.
Total hållbarhet
Upp till 270 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Fazer Bageri AB
Org.nr: 556219-9363
Kontakt
Kartåsgatan 3 A
531 40 Lidköping
Tel: 0510-829 20
I en portion på 100g finns det 10g protein.
Per 100g portion innehåller Släta bullar 20-P Fryst 52g kolhydrater tillsammans med 8.4g fett.
Släta bullar 20-P Fryst innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten, korn och vete.
Släta bullar 20-P Fryst tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Fazer Bageri AB på följande sätt: Telefon: 0510-829 20. Adress: Kartåsgatan 3 A, 531 40 Lidköping.