Storlek
750gram
VETEMJÖL, socker, jäst, smör (MJÖLK), vatten, rapsolja, dextros, jodsalt, SKUMMJÖLKPULVER, emulgeringsmedel (kalciumstearoyl-2-laktylat), bean flour, förtjockningsmedel (karboximetylcellulosa), mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra, L-cystein), vasslepulver (MJÖLK), arom.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten och mjölk. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där ägg, nötter, sojabönor och sesamfrön hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1454 kJ |
Energi | 344 kcal |
Fett | 6.5 g |
- Varav mättat fett | 2.6 g |
Kolhydrat | 61 g |
- Varav sockerarter | 6.6 g |
Protein | 9.1 g |
Salt | 1.3 g |
Fiber | 2.8 g |
Förvaras i -25°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 270 dagar.
Förvaringstemperatur
-25°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 270 dagar
Tillverkningsland
Belgien
Företag
La Lorraine Sweden AB
Org.nr: 556497-0506
I en portion på 100g finns det 9.1g protein.
Per 100g portion innehåller Runt brioche 61g kolhydrater tillsammans med 6.5g fett.
Runt brioche innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten och mjölk.
På grund av tillverkningsprocessen kan Runt brioche innehålla spår av följande allergener: ägg, nötter, sojabönor och sesamfrön.
Du kan kontakta La Lorraine Sweden AB på följande sätt: Telefon: 08-661 82 22. E-post: info@nybergsbageri.se. Adress: Arenavägen 45, 11tr , 121 77 Johanneshov.