Att baka kakbröd är en norrländsk tradition. Förr gräddades bröden på stenhällar i vedeldade ugnar. Nu gräddar vi i moderna bagerier, men ändå som förr: kort tid i heta ugnar. Därför blir bröden så saftiga och goda.
Storlek
900gram
Mjöl (VETE, siktad RÅG, fullkorn av RÅG, fullkorn av DINKELVETE), vatten, sirap, skållat HAVREmjöl, VETEgluten, socker, jäst, rapsolja, VETEfiber, salt, fermenterat VETEmjöl, ättika, bakpulver (hjorthornssalt), emulgeringsmedel (mono- och diglycerider av fettsyror, diacetylvinsyraestrar från mono- och diglycerider), malt av KORN, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra).
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller korn, råg, spannmål som innehåller gluten, vete och havre. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1050 kJ |
Energi | 250 kcal |
Fett | 3.4 g |
- Varav mättat fett | 0.6 g |
Kolhydrat | 44 g |
- Varav sockerarter | 7.8 g |
Protein | 7.5 g |
Salt | 1 g |
Fiber | 6.1 g |
Förvaras i -22°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 270 dagar.
Förvaringstemperatur
-22°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 270 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Fazer Bageri AB
Org.nr: 556219-9363
Kontakt
Kartåsgatan 3 A
531 40 Lidköping
Tel: 0510-829 20
I en portion på 100g finns det 7.5g protein.
Per 100g portion innehåller Rågtuben 30-P Fryst 44g kolhydrater tillsammans med 3.4g fett.
Rågtuben 30-P Fryst innehåller följande allergener: korn, råg, spannmål som innehåller gluten, vete och havre.
Rågtuben 30-P Fryst tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Fazer Bageri AB på följande sätt: Telefon: 0510-829 20. Adress: Kartåsgatan 3 A, 531 40 Lidköping.