Fazer Rågkusar – ett rågbröd bakat med fullkornsråg och surdeg. Brödet har en rustik karaktär och är rikt på de goda fibrerna från fullkorn. Fazer Rågkusar är både osötat och nyckelhålsmärkt och är är lika goda att rosta som att äta precis som de är.
Storlek
338gram
FullkornsRÅGmjöl*, surdeg av fullkornsRÅGmjöl* 28 %, fullkornsVETEmjöl*, RÅGfiber, vatten, jäst*, fermenterat VETEmjöl, salt, malt av KORN. *Ursprung Sverige. Brödet består av 92 % svenska ingredienser. Brödet innehåller 57 % råg och 69 % fullkorn. Innehåller naturligt förekommande sockerarter.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller korn, råg, spannmål som innehåller gluten och vete. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1000 kJ |
Energi | 240 kcal |
Fett | 2 g |
- Varav mättat fett | 0.5 g |
Kolhydrat | 44 g |
- Varav sockerarter | 1.2 g |
Protein | 7.1 g |
Salt | 1.2 g |
Fiber | 11 g |
Förvaras i -22°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 300 dagar.
Förvaringstemperatur
-22°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 300 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Fazer Bageri AB
Org.nr: 556219-9363
Kontakt
Kartåsgatan 3 A
531 40 Lidköping
Tel: 0510-829 20
I en portion på 100g finns det 7.1g protein.
Per 100g portion innehåller Rågkusar 6-P Fryst 44g kolhydrater tillsammans med 2g fett.
Rågkusar 6-P Fryst innehåller följande allergener: korn, råg, spannmål som innehåller gluten och vete.
Rågkusar 6-P Fryst tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Fazer Bageri AB på följande sätt: Telefon: 0510-829 20. Adress: Kartåsgatan 3 A, 531 40 Lidköping.