Servera saftiga Råkakor bakade på svenskt råg- och vetemjöl i Sverige. De smakrika Rågkakorna är goda att äta som de är och går att komplettera med ett smakrikt pålägg. Bakade utan mjölk.
Storlek
900gram
Vatten, VETEMJÖL, siktat RÅGMJÖL, sirap, fullkornsRÅGMJÖL, skållat HAVREMJÖL, VETEGLUTEN, socker, jäst, rapsolja, VETEFIBER, salt, fermenterat VETEMJÖL, ättika, fullkornsDINKELVETEMJÖL, veg. emulgeringsmedel (E471, E472e), bakpulver (E503), KORNMALT, mjölbehandlingsmedel (E300).
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller havre, korn, råg och vete. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1044 kJ |
Energi | 249 kcal |
Fett | 3.4 g |
- Varav mättat fett | 0.6 g |
Kolhydrat | 44 g |
- Varav sockerarter | 8.2 g |
Protein | 7.6 g |
Salt | 0.99 g |
Fiber | 5.3 g |
Förvaras i -24°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
-24°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Martin & Servera AB
Org.nr: 556233-2451
I en portion på 100g finns det 7.6g protein.
Per 100g portion innehåller Rågkaka 44g kolhydrater tillsammans med 3.4g fett.
Rågkaka innehåller följande allergener: havre, korn, råg och vete.
Rågkaka tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Martin & Servera AB på följande sätt: Telefon: 08-722 25 00. Adress: Lindhagensgatan 133 , 104 25 Stockholm.