Hoppa till huvudinnehåll
MatOnline Logo
LivsmedelMatbutiker

© 2025 MatOnline. Alla rättigheter förbehållna.
Kategori och productdata tillhandahålls av dabas.com

  1. Livsmedel
  2. Djupfryst
  3. Matbröd/Förbakat matbröd/Degämne
  4. Matbröd, styck
  5. Rågkaka
  1. Livsmedel/
  2. Djupfryst/
  3. Matbröd/Förbakat matbröd/Degämne/
  4. Matbröd, styck/
  5. Rågkaka

Rågkaka

Martin & Servera
Från Sverige

Servera saftiga Råkakor bakade på svenskt råg- och vetemjöl i Sverige. De smakrika Rågkakorna är goda att äta som de är och går att komplettera med ett smakrikt pålägg. Bakade utan mjölk.

Storlek

900gram

Rågkaka

Ingredienser & Allergener

Ingredienser

Vatten, VETEMJÖL, siktat RÅGMJÖL, sirap, fullkornsRÅGMJÖL, skållat HAVREMJÖL, VETEGLUTEN, socker, jäst, rapsolja, VETEFIBER, salt, fermenterat VETEMJÖL, ättika, fullkornsDINKELVETEMJÖL, veg. emulgeringsmedel (E471, E472e), bakpulver (E503), KORNMALT, mjölbehandlingsmedel (E300).

Allergeninformation för Rågkaka

Havre(Innehåller)
Korn(Innehåller)
Råg(Innehåller)
Vete(Innehåller)

För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller havre, korn, råg och vete. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..

Näringsinnehåll

NäringsämnePer 100g
Energi1044 kJ
Energi249 kcal
Fett3.4 g
- Varav mättat fett0.6 g
Kolhydrat44 g
- Varav sockerarter8.2 g
Protein7.6 g
Salt0.99 g
Fiber5.3 g

Förvaring & Hållbarhet

Förvaras i -24°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.

Förvaringstemperatur

-24°C till -18°C

Total hållbarhet

Upp till 365 dagar

Ursprung & Tillverkare

Tillverkningsland

Sverige

Företag

Martin & Servera AB

Org.nr: 556233-2451

Kontakt

Lindhagensgatan 133

104 25 Stockholm

Tel: 08-722 25 00

Besök webbplats

Vanliga frågor om Rågkaka

Näringsvärde

Vad är proteininnehållet i Rågkaka?

I en portion på 100g finns det 7.6g protein.

Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Rågkaka?

Per 100g portion innehåller Rågkaka 44g kolhydrater tillsammans med 3.4g fett.

Allergener

Innehåller Rågkaka några allergener?

Rågkaka innehåller följande allergener: havre, korn, råg och vete.

Vilka allergener kan finnas i spår i Rågkaka?

Rågkaka tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.

Vem kan jag kontakta angående Rågkaka?

Du kan kontakta Martin & Servera AB på följande sätt: Telefon: 08-722 25 00. Adress: Lindhagensgatan 133 , 104 25 Stockholm.

←Tillbaka till Produkter