Rågkakan har sitt ursprung i det traditionella, norrländska brödet som ursprungligen bakades på heta ugnshällar i vedsprakande bagarstugor. Rågkaka innehåller råg som bidrar till en längre mättnadskänsla. Det är också rågen som ger Rågkakan dess karaktäristiska färg. Ett gott bröd som lämpar sig för till exempel frukostmackor eller enklare fikasmörgåsar. Tack vare satsningar inom fokusområden för hållbarhet har klimatpåverkan för
Storlek
900gram
VETEmjöl1, vatten, siktat RÅGmjöl1 (22%), sirap1, socker1, fermenterat VETEmjöl, VETEGLUTEN, rapsolja1, VETEskållning1, salt, jäst1, vegetabiliskt emulgeringsmedel (mono- och diglycerider av fettsyror, mono- och diglyceriders mono- och diacetylvinsyraestrar), bakpulver (hjorthornssalt), maltmjöl (KORN). 1Ursprungsland Sverige Innehåller GLUTEN. Mjölkfri.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten, vete, råg och korn. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1150 kJ |
Energi | 270 kcal |
Fett | 3.3 g |
- Varav mättat fett | 0.8 g |
Kolhydrat | 50 g |
- Varav sockerarter | 8.2 g |
Protein | 7.4 g |
Salt | 1 g |
Fiber | 4.4 g |
Förvaras i -24°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
-24°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Säljpartner Häll & Co AB
Org.nr: 556710-9110
I en portion på 100g finns det 7.4g protein.
Per 100g portion innehåller Rågkaka 50g kolhydrater tillsammans med 3.3g fett.
Rågkaka innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten, vete, råg och korn.
Rågkaka tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Säljpartner Häll & Co AB på följande sätt: Telefon: 08-672 07 50. E-post: info@saljpartner.com. Adress: Isafjordsgatan 5, 164 40 Stockholm.