- Livsmedel
- Djupfryst
- Matbröd/Förbakat matbröd/Degämne
- Matbröd, styck
- Rågform ToGo Rökt Skinka
Rågform ToGo Rökt Skinka
Fazer Rågform To Go är fylld med rökt skinka och mozzarellakräm. Brödet är bakat med surdeg och fullkornsråg. Rågform To Go är perfekt till frukost, mellanmål, eller när som helst du behöver fylla på under dagen. Smörgåsen är en källa till protein och fiber.
Storlek
130gram

Ingredienser & Allergener
Ingredienser
Rågform 58% (mjöl (fullkorn av RÅG, VETE, fullkorn av VETE), vatten, surdeg av fullkornsRÅGmjöl, krossade RÅGkärnor, RÅGflingor, malt av KORN, rapsolja, salt, jäst, mjölbehandlingsmedel (E300)), mozzarellakräm 31% (färskOST, mozzarella (pastöriserad MJÖLK, potatisstärkelse, salt, ystenzym, syrningskultur), soltorkad tomatpasta (vatten, soltorkad tomat, salt, surhetsreglerande medel (E300)), vitvinsvinäger, salt, peppar, modifierad potatisstärkelse (E1442)), rökt skinka 11% (griskött, vatten, potatisstärkelse, salt, druvsocker, stabiliseringsmedel (E450), animaliskt protein (från gris), antioxidationsmedel (E301), grönsaksbuljong, konserveringsmedel (E250), rökarom). Produkten innehåller 7% mozzarella, 25% råg, 31% fullkorn och 10% surdeg.
Allergeninformation för Rågform ToGo Rökt Skinka
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller råg, vete, korn, mjölk och spannmål som innehåller gluten. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsinnehåll
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 950 kJ |
Energi | 230 kcal |
Fett | 7.2 g |
- Varav mättat fett | 3.3 g |
Kolhydrat | 28 g |
- Varav sockerarter | 2.2 g |
Protein | 9.4 g |
Salt | 1.2 g |
Fiber | 4.9 g |
Förvaring & Hållbarhet
Förvaras i -22°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 270 dagar.
Förvaringstemperatur
-22°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 270 dagar
Ursprung & Tillverkare
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Fazer Bageri AB
Org.nr: 556219-9363
Kontakt
Kartåsgatan 3 A
531 40 Lidköping
Tel: 0510-829 20
Vanliga frågor om Rågform ToGo Rökt Skinka
Näringsvärde
Vad är proteininnehållet i Rågform ToGo Rökt Skinka?
I en portion på 100g finns det 9.4g protein.
Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Rågform ToGo Rökt Skinka?
Per 100g portion innehåller Rågform ToGo Rökt Skinka 28g kolhydrater tillsammans med 7.2g fett.
Allergener
Innehåller Rågform ToGo Rökt Skinka några allergener?
Rågform ToGo Rökt Skinka innehåller följande allergener: råg, vete, korn, mjölk och spannmål som innehåller gluten.
Vilka allergener kan finnas i spår i Rågform ToGo Rökt Skinka?
Rågform ToGo Rökt Skinka tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Vem kan jag kontakta angående Rågform ToGo Rökt Skinka?
Du kan kontakta Fazer Bageri AB på följande sätt: Telefon: 0510-829 20. Adress: Kartåsgatan 3 A, 531 40 Lidköping.