Fazer Rågform - ett lite mjukare rågbröd bakat med fullkorn och vår egen surdeg. Brödet är osötat, nyckelhålsmärkt och är "Från Sverige"-märkt. Fazer Rågform är gott att rosta, eller att äta precis som det är.
Storlek
400gram
Ingredienser: Mjöl (fullkorn av RÅG*, VETE*, fullkorn av VETE*, fermenterat VETE), vatten, surdeg av fullkornsRÅGmjöl* 18 %, krossade RÅGkärnor**, RÅGflingor*, malt av KORN, rapsolja, salt, jäst*, mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra). *Ursprung Sverige **Ursprung Finland Brödet innehåller 44 % råg och 53 % fullkorn. Innehåller naturligt förekommande sockerarter.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller korn, råg, spannmål som innehåller gluten och vete. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1100 kJ |
Energi | 260 kcal |
Fett | 3.4 g |
- Varav mättat fett | 0.5 g |
Kolhydrat | 47 g |
- Varav sockerarter | 3.3 g |
Protein | 6.9 g |
Salt | 1.1 g |
Fiber | 8.3 g |
Förvaras i -22°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 300 dagar.
Förvaringstemperatur
-22°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 300 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Fazer Bageri AB
Org.nr: 556219-9363
Kontakt
Kartåsgatan 3 A
531 40 Lidköping
Tel: 0510-829 20
I en portion på 100g finns det 6.9g protein.
Per 100g portion innehåller Rågform Fryst 47g kolhydrater tillsammans med 3.4g fett.
Rågform Fryst innehåller följande allergener: korn, råg, spannmål som innehåller gluten och vete.
Rågform Fryst tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Fazer Bageri AB på följande sätt: Telefon: 0510-829 20. Adress: Kartåsgatan 3 A, 531 40 Lidköping.