Polarkaka är ett traditionellt, norrländskt bröd som är smakrikt och lite segt. Ursprungligen bakades brödet på heta ugnshällar i vedsprakande bagarstugor. Polarkaka är en fantastisk grund att bygga fantasifulla och läckra smörgåstårtor på.
Storlek
525gram
VETEmjöl1, vatten, siktat RÅGmjöl1 (22%), sirap1, socker1, fermenterat VETEmjöl, VETEGLUTEN, rapsolja1, salt, HAVREfiber, jäst1, vegetabilisk emulgeringsmedel (mono-och diglycerider av fettsyror, mono- och diglyceriders mono- och diacetylvinsyraestrar), bakpulver (hjorthornssalt), maltmjöl (KORN), mjölbehandlingsmedel (askorbinsyra). 1=Ursprungsland Sverige Mjölkfri
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten, havre, korn, råg och vete. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1150 kJ |
Energi | 270 kcal |
Fett | 3.3 g |
- Varav mättat fett | 0.8 g |
Kolhydrat | 50 g |
- Varav sockerarter | 8.2 g |
Protein | 7.4 g |
Salt | 1 g |
Fiber | 4.4 g |
Förvaras i -24°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
-24°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Säljpartner Häll & Co AB
Org.nr: 556710-9110
I en portion på 100g finns det 7.4g protein.
Per 100g portion innehåller Polarkaka 50g kolhydrater tillsammans med 3.3g fett.
Polarkaka innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten, havre, korn, råg och vete.
Polarkaka tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Säljpartner Häll & Co AB på följande sätt: Telefon: 08-672 07 50. E-post: info@saljpartner.com. Adress: Isafjordsgatan 5, 164 40 Stockholm.