Ett gott surdegsbröd som bakas både runda och fyrkantiga. En fralla väger 50 gram och är toppade med hirs, solrosfrön, sesamfrön och linfrön. Frallorna säljs i mixkartong så ni kan ta del av de olika smakerna.
Storlek
50gram
VETEMJÖL (innehåller askorbinsyra, malt av KORN), surdeg av VETE/ bovete, vatten, havssalt, fröblandning (solrosfrö, SESAMFRÖ, linfröbrunt/gult, hirs), rostad malt av KORN, jäst, VETEGLUTEN, guarkärnmjöl. Kan innehålla spår av mjölk, ägg, senap, soja och laktos.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten, sesamfrön, korn och vete. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där laktos, mjölk, ägg, sojabönor och senap hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1102 kJ |
Energi | 263 kcal |
Fett | 1.2 g |
- Varav mättat fett | 0.1 g |
Kolhydrat | 52 g |
- Varav sockerarter | 1 g |
Protein | 8.8 g |
Salt | 1.4 g |
Fiber | 3 g |
Förvaras i -24°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
-24°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Gunnar Dafgård AB
Org.nr: 5560805714
I en portion på 100g finns det 8.8g protein.
Per 100g portion innehåller Mörkt surdegsbröd, Mixkartong 52g kolhydrater tillsammans med 1.2g fett.
Mörkt surdegsbröd, Mixkartong innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten, sesamfrön, korn och vete.
På grund av tillverkningsprocessen kan Mörkt surdegsbröd, Mixkartong innehålla spår av följande allergener: laktos, mjölk, ägg, sojabönor och senap.
Du kan kontakta Gunnar Dafgård AB på följande sätt: Telefon: 0510-845 00.