Servera nyttiga mörka surdegsfrallor till frukosten eller eftermiddagsfikat. Surdegsfrallorna tinas enkelt och är sen redo att servas. Frallorna är bakade i Uppland på svenskt mjöl och väger 80 gram styck.
Storlek
3200gram
VETEMJÖL, vatten, fint RÅGMJÖL, RÅGsurdeg (RÅGMJÖLoch vatten), VETEsurdeg (VETEMJÖL och vatten), DURUMVETE, krossad RÅG, mörk malt, salt, jäst. Fullkornsandel 5,4 %, varav andel torrvikt 12 %. Kan innehålla spår av: Nötter.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där nötter hanteras, och kan därför innehålla spår av detta. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1101 kJ |
Energi | 263 kcal |
Fett | 2.28 g |
- Varav mättat fett | 0.48 g |
Kolhydrat | 48.4 g |
- Varav sockerarter | 0.75 g |
Protein | 9.44 g |
Salt | 1 g |
Fiber | 5.4 g |
Järn | 1.6 mg |
Förvaras i högst -18°C för optimal hållbarhet upp till 180 dagar.
Förvaringstemperatur
Maximum -18°C
Total hållbarhet
Upp till 180 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Martin & Servera AB
Org.nr: 556233-2451
I en portion på 100g finns det 9.44g protein.
Per 100g portion innehåller Mörk surdegsfralla 48.4g kolhydrater tillsammans med 2.28g fett.
Mörk surdegsfralla innehåller allergenet spannmål som innehåller gluten.
På grund av tillverkningsprocessen kan Mörk surdegsfralla innehålla spår av nötter.
Du kan kontakta Martin & Servera AB på följande sätt: Telefon: 08-722 25 00. Adress: Lindhagensgatan 133 , 104 25 Stockholm.