Rustikt surdegsbröd bakat på vår finaste surdeg av bovete. Pumpafrö och rågflingor som topping och solrosfrö i botten.
Storlek
110gram
VETEMJÖL (innehåller askorbinsyra, malt av KORN), surdeg av VETE/bovete, fröblandning (13%) (solrosfrö, linfrö (bruna/gula), SESAMFRÖ, hirs), vatten, pumpakärnor (2%), solrosfrö (1%), havssalt, RÅGFLINGOR, jäst, VETEGLUTEN, guarkärnmjöl. Kan innehålla spår av mjölk, ägg, senap, soja och laktos.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten, sesamfrön, korn, råg och vete. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där laktos, mjölk, ägg, senap och sojabönor hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1212 kJ |
Energi | 290 kcal |
Fett | 7.2 g |
- Varav mättat fett | 0.8 g |
Kolhydrat | 47 g |
- Varav sockerarter | 1.2 g |
Protein | 10 g |
Salt | 1.3 g |
Fiber | 4.2 g |
Förvaras i -24°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
-24°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Gunnar Dafgård AB
Org.nr: 5560805714
I en portion på 100g finns det 10g protein.
Per 100g portion innehåller Levain Pumpafrö 47g kolhydrater tillsammans med 7.2g fett.
Levain Pumpafrö innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten, sesamfrön, korn, råg och vete.
På grund av tillverkningsprocessen kan Levain Pumpafrö innehålla spår av följande allergener: laktos, mjölk, ägg, senap och sojabönor.
Du kan kontakta Gunnar Dafgård AB på följande sätt: Telefon: 0510-845 00.