Rustikt surdegsbröd bakat på vår finaste surdeg av bovete. Toppad med en mix av frön och solros i botten för härligt tuggmotstånd.
Storlek
110gram
VETEMJÖL (innehåller askorbinsyra, malt av KORN), vatten, surdeg av VETE/BOVETE, fröblandning (2,5%) (solrosfrö, SESAMFRÖ, linfrö (bruna/gula), hirsfrö), solrosfrö, havssalt, jäst, VETEGLUTEN, guarkärnmjöl. Kan innehålla spår av mjölk, ägg, senap, soja och laktos.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten, sesamfrön, korn och vete. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där laktos, mjölk, ägg, sojabönor och senap hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Protein | 8.3 g |
Kolhydrat | 45 g |
Fett | 3 g |
- Varav mättat fett | 0.3 g |
Salt | 1.2 g |
Fiber | 2.8 g |
Energi | 235 kcal |
Energi | 985 kJ |
- Varav sockerarter | 1 g |
Förvaras i -24°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
-24°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Gunnar Dafgård AB
Org.nr: 5560805714
I en portion på 100g finns det 8.3g protein.
Per 100g portion innehåller Levain Multifrö 45g kolhydrater tillsammans med 3g fett.
Levain Multifrö innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten, sesamfrön, korn och vete.
På grund av tillverkningsprocessen kan Levain Multifrö innehålla spår av följande allergener: laktos, mjölk, ägg, sojabönor och senap.
Du kan kontakta Gunnar Dafgård AB på följande sätt: Telefon: 0510-845 00.