Säsongsprodukt jul. Mörkt portionsbröd bakat med surdeg och vört.
Storlek
35gram
VETEMJÖL (innehåller askorbinsyra, malt av KORN), surdeg av VETE, farinsocker, vatten, RÅGSIKT, vört (malt av KORN), VETEGLUTEN, havssalt, jäst, apelsinflingor (apelsin, äppelfiber, citrusfiber, arom, gurkmeja), ingefära, kryddnejlika, kanel. Kan innehålla spår av mjölk, ägg, sesam, senap, soja och laktos.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten, korn, råg och vete. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där laktos, mjölk, ägg, sesamfrön, senap och sojabönor hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1148 kJ |
Energi | 274 kcal |
Fett | 0.9 g |
- Varav mättat fett | 0.1 g |
Kolhydrat | 58 g |
- Varav sockerarter | 12 g |
Protein | 8.3 g |
Salt | 1.5 g |
Fiber | 2.4 g |
Förvaras i -25°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
-25°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Gunnar Dafgård AB
Org.nr: 5560805714
I en portion på 100g finns det 8.3g protein.
Per 100g portion innehåller Kuvertbröd Vört 58g kolhydrater tillsammans med 0.9g fett.
Kuvertbröd Vört innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten, korn, råg och vete.
På grund av tillverkningsprocessen kan Kuvertbröd Vört innehålla spår av följande allergener: laktos, mjölk, ägg, sesamfrön, senap och sojabönor.
Du kan kontakta Gunnar Dafgård AB på följande sätt: Telefon: 0510-845 00.