Mörkt ekologiskt Kuvertbröd bakat med vetesurdeg, malt, solrosfrö och linfrö.
Storlek
40gram
VETEMJÖL* (innehåller malt av KORN), vatten, surdeg av VETE*, DURUMVETEMJÖL*, malt av KORN*, solroskärnor*, linfrö*, havssalt, jäst, olivolja*, VETEGLUTEN* (innehåller askorbinsyra). Kan innehålla spår av mjölk, ägg, sesam, senap, soja och laktos. *= Ekologisk ingrediens. Certifierad av SE-EKO-01
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten, korn och vete. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där laktos, mjölk, ägg, sojabönor, senap och sesamfrön hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Protein | 8.7 g |
Kolhydrat | 50 g |
Fett | 3.4 g |
- Varav mättat fett | 0.5 g |
Salt | 1.7 g |
Fiber | 2.7 g |
Energi | 269 kcal |
Energi | 1126 kJ |
- Varav sockerarter | 1 g |
Förvaras i -25°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
-25°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Gunnar Dafgård AB
Org.nr: 5560805714
I en portion på 100g finns det 8.7g protein.
Per 100g portion innehåller Kuvertbröd Matteus 50g kolhydrater tillsammans med 3.4g fett.
Kuvertbröd Matteus innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten, korn och vete.
På grund av tillverkningsprocessen kan Kuvertbröd Matteus innehålla spår av följande allergener: laktos, mjölk, ägg, sojabönor, senap och sesamfrön.
Du kan kontakta Gunnar Dafgård AB på följande sätt: Telefon: 0510-845 00.