Detta mjuka tunnbröd har en större storlek och i halvmåneformat, vilket gör det särskilt lämpligt till matiga tunnbrödsrullar och wraps. Polarbröds mjuka tunnbröd är ett smart, mångsidigt tunt bröd. Det passar väldigt bra att forma till goda snittar, men passar också utmärkt som wrap eller fylld matig rulle att servera till lunch. Testa gärna också att göra en ”tunnbrödsquesadilla”, genom att fylla, vika och grilla brödet i mackjärn. Tunnbröd är ett traditionellt, tunt kavlat bröd bakat på het häll. Det har sitt ursprung i norra Sverige och kan vara både mjukt och hårt.
Storlek
680gram
VETEmjöl¹, vatten, siktat RÅGmjöl¹, sirap¹, VETEGLUTEN, rapsolja¹, salt, vegetabiliskt emulgeringsmedel (mono- och diglycerider av fettsyror, mono- och diglyceriders mono- och diacetylvinsyraestrar), jäst¹, bakpulver (hjorthornssalt), maltmjöl (KORN). ¹ Ursprungsland Sverige. Mjölkfri.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten, korn, råg och vete. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1200 kJ |
Energi | 280 kcal |
Fett | 2.8 g |
- Varav mättat fett | 0.6 g |
Kolhydrat | 57 g |
- Varav sockerarter | 5.8 g |
Protein | 9.6 g |
Salt | 1.1 g |
Fiber | 2 g |
Förvaras i -24°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
-24°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Säljpartner Häll & Co AB
Org.nr: 556710-9110
I en portion på 100g finns det 9.6g protein.
Per 100g portion innehåller Korvtunnbröd 57g kolhydrater tillsammans med 2.8g fett.
Korvtunnbröd innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten, korn, råg och vete.
Korvtunnbröd tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Säljpartner Häll & Co AB på följande sätt: Telefon: 08-672 07 50. E-post: info@saljpartner.com. Adress: Isafjordsgatan 5, 164 40 Stockholm.