Källarfranska, en klassisk typ av fralla – som går hem i de flesta hem! Detta ljusa bröd är bakat i vårt bageri här i Köket i Källby. Det har ett knaprigt yttre som är toppad med mjöl. Varje fralla väger 80 gram.
Storlek
80gram
VETEMJÖL (innehåller askorbinsyra, malt av KORN), vatten, rapsolja (emulgeringsmedel E471), havssalt, jäst, VETEGLUTEN. Kan innehålla spår av mjölk, ägg, sesam, senap, soja och laktos.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten och korn. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där mjölk, sesamfrön, ägg, laktos, senap och sojabönor hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1102 kJ |
Energi | 263 kcal |
Fett | 3.7 g |
- Varav mättat fett | 0.3 g |
Kolhydrat | 50 g |
- Varav sockerarter | 1 g |
Protein | 8.6 g |
Salt | 1.2 g |
Fiber | 2.5 g |
Förvaras i -24°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
-24°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Gunnar Dafgård AB
Org.nr: 5560805714
I en portion på 100g finns det 8.6g protein.
Per 100g portion innehåller Källarfranska 50g kolhydrater tillsammans med 3.7g fett.
Källarfranska innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten och korn.
På grund av tillverkningsprocessen kan Källarfranska innehålla spår av följande allergener: mjölk, sesamfrön, ägg, laktos, senap och sojabönor.
Du kan kontakta Gunnar Dafgård AB på följande sätt: Telefon: 0510-845 00.