Hoppa till huvudinnehåll
MatOnline Logo
LivsmedelMatbutiker

© 2025 MatOnline. Alla rättigheter förbehållna.
Kategori och productdata tillhandahålls av dabas.com

  1. Livsmedel
  2. Djupfryst
  3. Matbröd/Förbakat matbröd/Degämne
  4. Matbröd, styck
  5. Källarfranska
  1. Livsmedel/
  2. Djupfryst/
  3. Matbröd/Förbakat matbröd/Degämne/
  4. Matbröd, styck/
  5. Källarfranska

Källarfranska

Familjen Dafgård

Källarfranska, en klassisk typ av fralla – som går hem i de flesta hem! Detta ljusa bröd är bakat i vårt bageri här i Köket i Källby. Det har ett knaprigt yttre som är toppad med mjöl. Varje fralla väger 80 gram.

Storlek

80gram

Källarfranska

Ingredienser & Allergener

Ingredienser

VETEMJÖL (innehåller askorbinsyra, malt av KORN), vatten, rapsolja (emulgeringsmedel E471), havssalt, jäst, VETEGLUTEN. Kan innehålla spår av mjölk, ägg, sesam, senap, soja och laktos.

Allergeninformation för Källarfranska

Mjölk(Kan innehålla)
Sesamfrön(Kan innehålla)
Ägg(Kan innehålla)
Spannmål som innehåller gluten(Innehåller)
Laktos(Kan innehålla)
Senap(Kan innehålla)
Sojabönor(Kan innehålla)
Korn(Innehåller)

För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten och korn. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där mjölk, sesamfrön, ägg, laktos, senap och sojabönor hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..

Näringsinnehåll

NäringsämnePer 100g
Energi1102 kJ
Energi263 kcal
Fett3.7 g
- Varav mättat fett0.3 g
Kolhydrat50 g
- Varav sockerarter1 g
Protein8.6 g
Salt1.2 g
Fiber2.5 g

Förvaring & Hållbarhet

Förvaras i -24°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.

Förvaringstemperatur

-24°C till -18°C

Total hållbarhet

Upp till 365 dagar

Ursprung & Tillverkare

Tillverkningsland

Sverige

Företag

Gunnar Dafgård AB

Org.nr: 5560805714

Kontakt

531 82 Källby

Tel: 0510-845 00

Besök webbplats

Vanliga frågor om Källarfranska

Näringsvärde

Vad är proteininnehållet i Källarfranska?

I en portion på 100g finns det 8.6g protein.

Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Källarfranska?

Per 100g portion innehåller Källarfranska 50g kolhydrater tillsammans med 3.7g fett.

Allergener

Innehåller Källarfranska några allergener?

Källarfranska innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten och korn.

Vilka allergener kan finnas i spår i Källarfranska?

På grund av tillverkningsprocessen kan Källarfranska innehålla spår av följande allergener: mjölk, sesamfrön, ägg, laktos, senap och sojabönor.

Vem kan jag kontakta angående Källarfranska?

Du kan kontakta Gunnar Dafgård AB på följande sätt: Telefon: 0510-845 00.

←Tillbaka till Produkter