Hoppa till huvudinnehåll
MatOnline Logo
LivsmedelMatbutiker

© 2025 MatOnline. Alla rättigheter förbehållna.
Kategori och productdata tillhandahålls av dabas.com

  1. Livsmedel
  2. Djupfryst
  3. Matbröd/Förbakat matbröd/Degämne
  4. Matbröd, styck
  5. Källarfranska
  1. Livsmedel/
  2. Djupfryst/
  3. Matbröd/Förbakat matbröd/Degämne/
  4. Matbröd, styck/
  5. Källarfranska

Källarfranska

Martin & Servera

Servera en bit svensk baktradition med vår Källarfranska. Bakad på svenskt vetemjöl och surdeg av fullkornsråg. Frallan är enkel att tina och passar bland annat till sallad och soppa. Bakad i Södermanland och väger 50 gram styck.

Storlek

2500gram

Källarfranska

Ingredienser & Allergener

Ingredienser

VETEMJÖL, vatten, surdeg av FULLKORNSRÅG, socker, rapsolja, VETEGLUTEN, salt, jäst, druvsocker, emulgeringsmedel (E491), mjölbehandlingsmedel (enzym), maltmjöl av KORN. Kan innehålla spår av havre.

Allergeninformation för Källarfranska

Spannmål som innehåller gluten(Innehåller)
Havre(Kan innehålla)
Korn(Innehåller)
Råg(Innehåller)
Vete(Innehåller)

För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten, korn, råg och vete. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där havre hanteras, och kan därför innehålla spår av detta. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..

Näringsinnehåll

NäringsämnePer 100g
Energi1100 kJ
Energi250 kcal
Fett3 g
- Varav mättat fett1 g
Kolhydrat48 g
- Varav sockerarter2 g
Protein8 g
Salt1.3 g
Fiber2 g

Förvaring & Hållbarhet

Förvaras i högst -18°C för optimal hållbarhet upp till 240 dagar.

Förvaringstemperatur

Maximum -18°C

Total hållbarhet

Upp till 240 dagar

Ursprung & Tillverkare

Tillverkningsland

Sverige

Företag

Martin & Servera AB

Org.nr: 556233-2451

Kontakt

Lindhagensgatan 133

104 25 Stockholm

Tel: 08-722 25 00

Besök webbplats

Vanliga frågor om Källarfranska

Näringsvärde

Vad är proteininnehållet i Källarfranska?

I en portion på 100g finns det 8g protein.

Hur mycket kolhydrater och fett finns det i Källarfranska?

Per 100g portion innehåller Källarfranska 48g kolhydrater tillsammans med 3g fett.

Allergener

Innehåller Källarfranska några allergener?

Källarfranska innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten, korn, råg och vete.

Vilka allergener kan finnas i spår i Källarfranska?

På grund av tillverkningsprocessen kan Källarfranska innehålla spår av havre.

Vem kan jag kontakta angående Källarfranska?

Du kan kontakta Martin & Servera AB på följande sätt: Telefon: 08-722 25 00. Adress: Lindhagensgatan 133 , 104 25 Stockholm.

←Tillbaka till Produkter