Servera en bit svensk baktradition med vår Källarfranska. Bakad på svenskt vetemjöl och surdeg av fullkornsråg. Frallan är enkel att tina och passar bland annat till sallad och soppa. Bakad i Södermanland och väger 50 gram styck.
Storlek
2500gram
VETEMJÖL, vatten, surdeg av FULLKORNSRÅG, socker, rapsolja, VETEGLUTEN, salt, jäst, druvsocker, emulgeringsmedel (E491), mjölbehandlingsmedel (enzym), maltmjöl av KORN. Kan innehålla spår av havre.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten, korn, råg och vete. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där havre hanteras, och kan därför innehålla spår av detta. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1100 kJ |
Energi | 250 kcal |
Fett | 3 g |
- Varav mättat fett | 1 g |
Kolhydrat | 48 g |
- Varav sockerarter | 2 g |
Protein | 8 g |
Salt | 1.3 g |
Fiber | 2 g |
Förvaras i högst -18°C för optimal hållbarhet upp till 240 dagar.
Förvaringstemperatur
Maximum -18°C
Total hållbarhet
Upp till 240 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Martin & Servera AB
Org.nr: 556233-2451
I en portion på 100g finns det 8g protein.
Per 100g portion innehåller Källarfranska 48g kolhydrater tillsammans med 3g fett.
Källarfranska innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten, korn, råg och vete.
På grund av tillverkningsprocessen kan Källarfranska innehålla spår av havre.
Du kan kontakta Martin & Servera AB på följande sätt: Telefon: 08-722 25 00. Adress: Lindhagensgatan 133 , 104 25 Stockholm.