Underbart goda gluten- och mjölkfria havrefrallor från Hans & Greta i Söderköping. Vi bakar vårt bröd med största omsorg och de bästa råvarorna för att få fram ett riktigt saftigt och gott glutenfritt bröd.
Storlek
320gram
Ingredienser: VETESTÄRKELSE (glutenfri), vatten, sirap, HAVREMJÖL 8 % (glutenfritt), modifierad potatisstärkelse, rapsolja, jäst, linfrö, förtjockningsmedel (guarkärnmjöl, xanthangummi), salt, sockerbetsfiber, boveteflingor, emulgeringsmedel E471, majsstärkelse enzym, solrosfrö, psylliumfröskal, kryddor (kummin, anis, fänkål).
Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där sojabönor hanteras, och kan därför innehålla spår av detta. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1120 kJ |
Energi | 266 kcal |
Fett | 3 g |
- Varav mättat fett | 1.5 g |
Kolhydrat | 48 g |
- Varav sockerarter | 7.9 g |
Protein | 3 g |
Salt | 1.58 g |
Fiber | 4.1 g |
Förvaras i högst -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
Maximum -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Hans & Gretas glutenfria bröd AB
Org.nr: 556779-4549
I en portion på 100g finns det 3g protein.
Per 100g portion innehåller Havrefralla GF 4-p 48g kolhydrater tillsammans med 3g fett.
Havrefralla GF 4-p är fri från deklarerade allergener.
På grund av tillverkningsprocessen kan Havrefralla GF 4-p innehålla spår av sojabönor.
Du kan kontakta Hans & Gretas glutenfria bröd AB på följande sätt: Telefon: 0121-51466. Adress: Ringvägen 42, 614 31 Söderköping.