Formbakat, ljust neutralt hamburgerbröd, som ger kreativt svängrum för egen topping eller bara avnjuta det som det är. Skuret
Storlek
55gram
VETEMJÖL, vatten, invertsocker, rapsolja, jäst, salt, vegetabiliskt emulgeringsmedel (E471), maltmjöl av VETE, mjölbehandlingsmedel (E300). Kan innehålla spår av sesamfrö.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller vete. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där sesamfrön hanteras, och kan därför innehålla spår av detta. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1156 kJ |
Energi | 273 kcal |
Fett | 4.1 g |
- Varav mättat fett | 0.7 g |
Kolhydrat | 49 g |
- Varav sockerarter | 6.4 g |
Protein | 8.7 g |
Salt | 1.07 g |
Fiber | 2.3 g |
Förvaras i högst -18°C för optimal hållbarhet upp till 180 dagar.
Förvaringstemperatur
Maximum -18°C
Total hållbarhet
Upp till 180 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Lantmännen Unibake
Org.nr: 556186-7796
I en portion på 100g finns det 8.7g protein.
Per 100g portion innehåller Hamburgerbröd Soft Buns HB54 49g kolhydrater tillsammans med 4.1g fett.
Hamburgerbröd Soft Buns HB54 innehåller allergenet vete.
På grund av tillverkningsprocessen kan Hamburgerbröd Soft Buns HB54 innehålla spår av sesamfrön.
Du kan kontakta Lantmännen Unibake på följande sätt: Telefon: 010-556 50 00. E-post: info@unibake.se. Adress: Box 1644, 701 16 Örebro.