Storlek
86gram
WHEAT flour (54.7%), water (20.6%), pre-mix (7.7%) (glucose, whey powder (MILK), gluten (WHEAT), palm oil, bean flour, emulsifier: E471, WHEAT flour, glucose syrup, MILK protein, spices, flour treatment agent: E300-E920, enzymes, aroma), sugar (5.3%), semolina (WHEAT) (3,1%), colza oil (2.8%), yeast (2.7%), salt (1.2%), gluten (WHEAT)(<1%), bread improver (SOYA flour, emulsifier: E471-E472e, flour treatment agent: E300), preservative: E282.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller spannmål som innehåller gluten och sojabönor. Vi vill även informera om att produkten tillverkas i en miljö där sesamfrön, ägg och senap hanteras, och kan därför innehålla spår av dessa. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1245 kJ |
Energi | 295 kcal |
Fett | 6.2 g |
- Varav mättat fett | 0.9 g |
Kolhydrat | 50 g |
- Varav sockerarter | 4.1 g |
Protein | 8.8 g |
Salt | 1.2 g |
Fiber | 1.7 g |
Förvaras i -25°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
-25°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Belgien
Företag
La Lorraine Sweden AB
Org.nr: 556497-0506
I en portion på 100g finns det 8.8g protein.
Per 100g portion innehåller Hamburgerbröd Flor 50g kolhydrater tillsammans med 6.2g fett.
Hamburgerbröd Flor innehåller följande allergener: spannmål som innehåller gluten och sojabönor.
På grund av tillverkningsprocessen kan Hamburgerbröd Flor innehålla spår av följande allergener: sesamfrön, ägg och senap.
Du kan kontakta La Lorraine Sweden AB på följande sätt: Telefon: 08-661 82 22. E-post: info@nybergsbageri.se. Adress: Arenavägen 45, 11tr , 121 77 Johanneshov.