Hällakullor är saftiga havrebröd med gyllene fullkorn och låg sockerhalt. Bröden bakas i heta ugnar och blir därför så saftiga och goda.
Storlek
500gram
Ingredienser: Mjöl (VETE, fullkorn av VETE), vatten, HAVREgryn, sirap, VETEgluten, HAVREfiber, rapsolja, jäst, ättika, salt, malt av KORN, vegetabiliskt emulgeringsmedel (natriumstearoyllaktylat). Brödet innehåller 20% fullkorn vilket motsvarar 30% av torrvikten. Brödet innehåller 15% havre.
För din säkerhet vill vi uppmärksamma att denna produkt innehåller havre, korn, spannmål som innehåller gluten och vete. Om du är allergisk mot något av dessa ämnen, vänligen ta detta i beaktande..
Näringsämne | Per 100g |
---|---|
Energi | 1000 kJ |
Energi | 240 kcal |
Fett | 3.9 g |
- Varav mättat fett | 0.5 g |
Kolhydrat | 37 g |
- Varav sockerarter | 3.9 g |
Protein | 10 g |
Salt | 0.9 g |
Fiber | 6.2 g |
Förvaras i -22°C till -18°C för optimal hållbarhet upp till 365 dagar.
Förvaringstemperatur
-22°C till -18°C
Total hållbarhet
Upp till 365 dagar
Tillverkningsland
Sverige
Företag
Fazer Bageri AB
Org.nr: 556219-9363
Kontakt
Kartåsgatan 3 A
531 40 Lidköping
Tel: 0510-829 20
I en portion på 100g finns det 10g protein.
Per 100g portion innehåller Hällakullor 8-P Fryst 37g kolhydrater tillsammans med 3.9g fett.
Hällakullor 8-P Fryst innehåller följande allergener: havre, korn, spannmål som innehåller gluten och vete.
Hällakullor 8-P Fryst tillverkas i en miljö utan deklarerade spår av allergener.
Du kan kontakta Fazer Bageri AB på följande sätt: Telefon: 0510-829 20. Adress: Kartåsgatan 3 A, 531 40 Lidköping.